“THE DOCTOR” ESCENIFICACIÓ

Els nens i nenes de P5 hem començat a treballar una nova història en anglès: The Doctor. L’han escenificat d’allò més bé! Congratulations Avions!

The Doctor

En una casa a la muntanya hi viuen un osset i la seva mare. Un matí l’osset diu “adéu, mare, me’n vaig a passejar”. “Vigila -diu la mare-. Si plou, torna ràpid cap a casa”. “D’acord, mare” diu l’osset, i se’n va. 

Quan l’osset arriba a la muntanya comença a ploure. “Què dirà la mare!” exclama l’osset. Però segueix sota la pluja, saltant, corrent i ballant. Finalment, quan ja està ben xop, torna a casa. “Què has fet?” pregunta la mare quan obre la porta. “Plovia” respon l’osset. La mare enfadada l’envia primer a la dutxa, i després al llit. 

Una vegada al llit l’osset fa un esternut “aaaatxim!”, i gemega “mare, no em trobo bé!”. La mare diu “hem de telefonar al metge”. Telefonen al metge, i aquest diu “ara vinc”. 

Una vegada a casa l’osset, el metge diu “osset, obre la boca! Treu la llengua!”. Finalment el metge decideix donar-li una aspirina, o un xarop, o fins i tot una injecció. 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s